Başarı İndirimleri
mod_vvisit_counterBugün80
mod_vvisit_counterToplam177245

PROF. MEHMET ÇELİK'TEN TARİH ŞUURU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mehmet ÇELİK okulumuzun öğrencilerine yönelik PLATİN DİPLOMA PROGRAMI dahilinde 'ÇANAKKALE' konulu konferans verdi.

PROF. MEHMET ÇELİK'TEN TARİH ŞUURU

Tarihi Kayseri Lisesi arşivinde öğrencilerin kütük defterini incelerken 1914 – 1915 öğretim yılına geldiğinde öğrencilerin Harb-i Umumiye katıldığı için mezun olamadıklarını anlattığı sırada üç yüz kişilik salondan çıt çıkmıyordu. Adeta tüm salon donmuş, tüm gözler dolmuştu. Salondaki herkes nefeslerini tutarak dinledi .